1

AHMET YESEVİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ’NE ZİYARET

Kasım 3, 2015 8:22 am

Yankı Dostluk Platformu ve Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti gerçekleştirdiği ziyaretlerle dostları ve dostlukları pekiştirmeye devam ediyor.

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığı’na atanan Prof.Dr. Musa Yıldız’a Cemiyet olarak ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti gerçekleştirildi. Türkiye’nin yetiştirmiş olduğu genç ve yetenekli hocalardan biri olan Yıldız’a yapılan ziyarete; Gazi Ün. Öğ.Ü. Prof.Dr. Haydar Çakmak, Ank. Başsavcı Vekili Hüseyin Şahin, Ank. 8 Ağ.C.Mah. Bşk. Bahattin Özbaş, Ank. 11. Ağ. C. Mah. Bşk. Tayyar Köksal, Ank. 3. As. Ceza Mah. Hakimi Vedat Yıldırım, Ank. C. Savcısı İsmail Yalçın, Orman E. Genel Müdürü Mustafa Kurtulmuşlu, Tarım Bak. E. Gnl. Md. Mehmet Taşan, Em.Md. İrfan Bayar, İşadamı Orhan Sun, B.Y. Gazeteciler Cem. Bşk.Yrd. Ergin Erenoğlu, İşadamı Haydar Meral, Yankı Dergisi Yazı İşl. Md. Fatih Kaya katıldı.
Dostluk mesajlarının verildiği ziyarette, Platform adına konuşma yapan; Prof.Dr. Haydar Çakmak, ziyaretlerin ve buluşmaların ne kadar önemli olduğuna vurgu yaptı. Çakmak; ‘ Günümüzde teknolojinin esiri olan insanların, birbirleriyle teması neredeyse yok denecek kadar azaldı. Böyle bir ortamda, bu buluşmaların kıymetini daha iyi anlıyor ve mutlu oluyoruz, bu eksiğimizin en önemli tamamlayıcısı olan Yavuz Kaya’ya teşekkür ediyorum dedi.
Mustafa Kemal Atatürk’ün; Köklerine inip, tarihle buluşmak diye 1933’te işaret ettiği, Türk-Kazakistan Devlet Üniversitesinin Merkezinde Musa Hoca bizi büyük bir misafirperverlikle ağırladı. Ayrıca Büyük bir jest yaparak Genel Başkan Yavuz Kaya’ya Plaket verdi.
Günün hatırasına hazırlanan başarı plaketini ise Ank. 11. Ağ. Ceza Mah. Başk. Hakim Tayyar Köksal, Prof. Dr. Musa Yıldız’a takdim etti.

2 13

Categorised in: Genel