01 (20)

YANKI DOSTLARI BULUŞTU

Kasım 3, 2015 8:54 am

Yankı Dostluk Platformu, Dostlukları Pekiştirmeye devam ediyor. Gazeteciler Cemiyeti Genel Merkezi’nde bir araya gelen dostlar keyifli bir akşam geçirdi. Yemeğe, İçişleri E. Bakanı ve İstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Erkan İbiş, Ankara Üniversitesi Genel Koordinatörü Prof.Dr. Kadirhan Sunguroğlu, Yargıtay 6. Huk. Dairesi Başkanı Hakim Ömer Lütfü Tombaloğlu, Danıştay 1. Daire Bşk. İlyas Arlı, Yargıtay Üyesi Hakim Hakkı Manav, Yargıtay Üyesi Hakim Ali Altınkaya, Ankara 8. Ağ.Ceza Mah. Bşk. Hakim Bahattin Özbaş, Ankara 11.Ağ. Ceza Mah. Bşk. Hakim Tayyar Köksal, Ankara Başsavcı Vekili Kemal Demirdön, TÜBİTAK Genel Sekreteri Arif Koyuncu, Ankara 3. As. Ceza Mah. Hakimi Vedat Yıldırım, Ankara 32. As.Ceza Mah. Hakimi Recep Kınalı, Ankara C. Savcısı Halis Özmen, Emniyet Müdürü İrfan Bayar, Gazeteci Emin Pazarcı, Orman E. Genel Müdürü Mustafa Kurtulmuşlu, TEDGEM Genel Müdürü Mehmet Taşan, BYGC Yönetim Kur.Üyesi ve Ahi Evran Üniversitesi İşletme Dekan Vekili Doç.Dr. Kürşad Zorlu, İş Adamı Orhan Sun, Yankı Dergisi Hukuk Müşaviri Av. Erkan Aslım katıldı.
Yemeğin ardından, Yemek Duasını Küçük Oğlum Alparslan,
Gecenin açılış konuşmasını ise; Yankı Dergisi Yazı İşleri Müdürü, Büyük Oğlum Fatih yaptı.
Fatih kısaca; “Sayın Bakanım, Sayın Rektörüm, Türk Yargısının değerli mensupları, kıymetli misafirler hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Öncelikle geçtiğimiz haftalarda şehit edilen Cumhuriyet Savcımız Mehmet Selim Kiraz’ı ve tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Rabbim bu acıları bizlere bir daha yaşatmasın. Değerli konuklar yıllardır sizlerle birliktelikler kurduk. Zannediyorum ki çok şanlıyım. Sizlerin arasında yetiştim, yetişiyorum, sizleri örnek alıyorum, takdir ediyorum. İnşallah ben de sizlerin takdirlerine mazhar olabilirim.
Bizler hep birliktelikten bahsediyoruz. Birlikte olmak istiyor ve birliktelikler oluşturuyoruz. Bizi birlikte yapan birlerimiz var. Çünkü bayrağımız bir, devletimiz bir, vatanımız bir, dilimiz bir, dinimiz bir. Çünkü biz hep biriz, bizler Bir’den geldik Bir’e gideceğiz. Bu yüzden diyorum ki; birlerimiz hiç eksilmesin hep artsın. Ben bu birlikteliklerin her zaman artarak devam etmesini diliyorum. Tekrar hoş geldiniz şerefler verdiniz.” Diyerek bitirdi.
Konuşmanın ardından Türk Sanat Müziği eserlerini yorumlamak üzere Kadri Şarman ve ekibi sahne aldı. Ekibe Kültür Bakanlığı Klasik Türk Müziği Korosu solistlerinden Selma Adar da, onur konuğumuz olarak katıldı.
Programın ortasında, Kadri Şarman’ın da talebesi olan Emniyet Müdürümüz İrfan Bayar ve TEDGEM Genel Müdürümüz Mehmet Taşan’ı Türk Sanat Müziği için mikrofona bizzat davet ettim. Bu arada, mikrofona sahip olmuşken bir hatıramı; “90’lı yıllarda dönemin İçişleri Bakanına giderek, Samsunlu iki yetim çocuğumuz için, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden burs talebi için gittiğimi, bursun çıkmadığını görünce, listeyi iptal ettirip nasıl dahil ettirdiğini ve sahip çıktığını anlatarak ve bunun yanı sıra Karadeniz’den gelen bütün yardım taleplerine destek vermesinden dolayı İçişleri E. Bakanı Sayın Abdülkadir Aksu’ya teşekkür etme fırsatı buldum. Ülkemizin ve dünyanın en büyük eksiğinin ve ihtiyacının dostluk olduğunu vurguladım…
Türk Sanat Müziği dinletisinin ardından, Yankı Dostluk Platformu’na verdikleri sosyal desteklerden dolayı, Plaket Töreni yapıldı.
Ankara 3. Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi Vedat Yıldırım’a plaketini, TEDGEM Gnl. Md. Mehmet Taşan, Yargıtay 6. Hukuk Dairesi Başkanı Hakim Mustafa Lütfi Tombaloğlu’na plaketini TÜBİTAK Genel Sekreteri Arif Koyuncu, Ankara 32. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Recep Kınalı’ya plaketini Gazeteci Emin Pazarcı, Danıştay 1. Daire Başkanı İlyas Arlı’ya plaketini Prof.Dr. Kadirhan Sunguroğlu, Yargıtay Üyesi Hakim Hakkı Manav’a plaketini Ankara Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Erkan İbiş takdim etti…

01 (1) 01 (2) 01 (3) 01 (4) 01 (5) 01 (6) 01 (7) 01 (8) 01 (9) 01 (10) 01 (11) 01 (12) 01 (13) 01 (14) 01 (15) 01 (16) 01 (17) 01 (18) 01 (19) 01 (20) 01 (21) 01 (22) 01 (23) 01 (24) 01 (25) 01 (26) 01 (27)

Categorised in: Genel