7

CEMİYETTE ‘ÇAPAN GİYME’ TÖRENİ

Kasım 3, 2015 9:02 am

Basın Yayın ve gazeteciler Cemiyeti’nde ATAYURT’tan Dost ve Kardeş ülke Kazakistan’dan gelen soydaşlarımız ağırlandı. 
Almatı- Karasu Belediye Başkanı Ashat Utepov, Türk Medeniyetleri Vakfı ve Türk Alemi Televizyonu Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Dağduran, TC. Başbakanlık müşaviri Hamdi Şengel, Basın-Yayın ve Gazeteciler Cemiyeti Onur Kurulu üyesi iş Adam’ı Orhan Sun, Cemiyet Genel Sekreterimiz Mustafa Karapınar, Prof.Dr. Kadirhan Sunguroğlu, Prof.Dr. Hüsamettin Sargın, Dr. Nuri Parlak, Av. Ahmet Şengel, Borçka Köy Kalkınma Koop. Bşk. Ibrahim Aydın’ın bulunduğu törende Genel Başkanımız Yavuz KAYA, Kazakistan’ın Milli Giysisi Çapan giydi.
Almatı- Karasu Belediye Başkanı Ashat Utepov, yaptığı konuşmada dostluklarımızın artarak devam etmesini, Cemiyetin de bunlara vesile olmasını diledi. Günün anısına ve Türk-Kazak dostluğu adına Genel Başkan Yavuz Kaya Almatı- Karasu Belediye Başkanı Ashat Utepov ve Türk Medeniyetleri Vakfı ve Türk Alemi Televizyonu Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Dağduran’a şükran plaketlerini takdim etti.
Belediye Başkanı Ashat Utepov’da Cemiyeti Kazakistan’a davet etti. En kısa zamanda Kazakistan programı yapmak üzere mutabık kalan heyetin ziyareti fotoğraf çekimi ile son buldu.

9 2    387654 1011

Categorised in: Genel