Untitled-1

YARGITAY BAŞKANI’NA ZİYARET

Kasım 3, 2015 9:20 am

Yankı Dostluk Platformu ve Basın yayın ve Gazeteciler Cemiyeti Olarak, Yargıtay Başkanı Sayın İsmail Rüştü CİRİT’e, ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti gerçekleştirildi.
Ziyarette konuşma yapan Yavuz Kaya ise şunları söyledi:

“2012 Yılından Umre arkadaşım olan, Sayın Hakim İsmail Rüştü CİRİT, bizleri olağanüstü bir zerafet ile ağırladı.
Bendeniz her zamanki gibi; Devletimizin Merkezi Ankara’da, Dostluk adına büyük bir eksikliğin olduğunu, bizlerin dostluğun temsilcileri olmaya gayret ettiğimizi söyledim. Vatan, Millet ve Bayrak sevgisi ile inanç sahibi olan insanların bir araya gelerek “Lider Ülke Türkiye’yi yaratabileceğimizi tekrarlıyorum.
Bizler arzu ediyoruz ki; Bu Cennet Vatan, Dost olsun. Bizim Dostluk Platformumuz da Ülkemize Örnek olsun..
Sayın Başkan CİRİT ise, Yankı Dostluk Platformumuzun Ankara’da çok önemli dostluklar yarattığını, beğenerek ve takdir ederek takip ettiğini, ilk fırsatta gecelerimize geleceğini söyleyerek bizlere teşekkür etti. Sayın Başkan bize bir sürprizle Jest yaptı. Biz kendisine Hayırlı Olsun Plaketi vermeden, kendisi bize “Teşekkür Plaketi” takdim etti. Bu yüzden kendisini tekrar şükranlarımı arz ediyorum.”
Ziyarette; B.Y. Gazeteciler Cemiyeti’nden çıkan dört vekilden biri olan, Cemiyet Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, Prof.Dr. Kadirhan Sunguroğlu, Prof.Dr.Orhan Arslan, Gazeteci Emin Pazarcı, Yargıtay D. Başkanı M. Lütfi Tombaloğlu, Yargıtay Üyesi Ali Altınkaya, Başsavcı vekillerimiz Kemal Demirdön ve Hüseyin Şahin, Hakim Abdullah Tanrıkulu, Hakim Vedat yıldırım, Orman E. Gnl.Md. Mustafa Kurtulmuşlu, TEDGEM Gnl. Md. Mehmet Taşan, Em.Md.İrfan Bayar, İş adamları Orhan Sun, Haydar Meral, Mali Müşavir, Bilirkişi Çağrı Karapınar, Cemiyetimiz Gnl. Sekreteri Mustafa Karapınar, Yön. Kur. Ü. Doç. Dr. Kürşad Zorlu, Gnl. Bşk.Yrd. Ergin Erenoğlu, Gnl.Sek.Yrd. Ülkü Bozkurt Meriç, Gnl.Sek.Yrd. Fatih Kaya ve Alparslan Kaya katıldılar.
DSC_4396 copy

DSC_4179 DSC_4243 DSC_4278 DSC_4300 DSC_4310 DSC_4388 Untitled-1

Categorised in: Genel