YANKI (1)

ORMAN ve SU İŞLERİ BAKANI Sn.PROF.DR. EROĞLU’NDAN CEMİYETİMİZE ZİYARET

Mart 23, 2016 2:49 pm

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Sn. Veysel Eroğlu ile Yankı Dostluk Platformu bir araya geldi. Gece geç saatlere kadar süren sohbet yemeği keyifli anlara vesile oldu.

Yoğun programına rağmen Yankı Dostlarıyla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Eroğlu şunları söyledi: “Öncelikle bizleri burada biraya getiren değerli dostum Yavuz Bey’e teşekkürlerimi arz ediyorum. Tüm Türkiye’nin böyle bir araya gelmesi ve dost olması lazım. Bu toplantılarınız umarım tüm Türkiye’ye de örnek olur.”

Yemeğin ardından Alparslan Kaya’nın yemek duası ve Emniyet müdürü İrfan Bayar’ın açılışı yapmasıyla devam etti. Yankı Dergisi Yazı İşleri Müdürü Fatih Kaya’nın katılımcıları takdim etmesinin ardından açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan Yankı Dergisi Yön. Kur. Bşk., Basın Yayın ve Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı ve Gazete Sahipleri Sendikası Genel Başkanı Yavuz Kaya  “Yankı bir yayın organı olmanın yanı sıra, dostları buluşturan ve dostluk kapıları oluşturan misyonumuza devam etme gayretindeyiz. Bizler bir Dostluk Platformuyuz. Devletimizin başkentinde Dostluğun temsilcileri olmaya gayret etmekteyiz.” Dedi.

Yavuz Kaya : “Dostluk Platformu olarak 17. Yılımızdayız. Nice Yıllara Dostlarla birlikte olması gönülden dileğimizdir. Dedi. Kaya,” Afyon’umuzun yetiştirdiği hem mühendis, hem tarihçi, siyaset ve hem de devlet adamı olan bir büyüğümüzü misafir etmekten çok mutluyuz.” Diyerek Bakan Eroğlu’na katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 

Prof.Dr. Veysel Eroğlu’un geçmişten bugüne hatıralarını ve çalışmalarını anlattığı toplantı, Cemiyetimiz Kurucular Kurulu üyesi, Genel Muhasibi,  TİGEM Genel Müdürü Mehmet Taşan ve Cemiyetimiz Yüksek Onur Kurulu Üyesi Emniyet Müdürü İrfan Bayar’ın Türk Sanat Müziği eserlerinin okumasıyla devam etti. Gecenin sonunda Yankı Dostluk Platformu adına Bakan Eroğlu’na teşekkür plaketini Yavuz Kaya takdim etti. Hatıra Fotoğrafı çekiminin ardından tekrar buluşma sözüyle gece sonlandı.

Dostluk Gecemize; İçişleri E. Bakanı Sn. Abdülkadir AKSU, Ahmet Yesevi Üniversitesi Müt.Hey.Bşk. Prof.Dr. Musa Yıldız, EgeRad Sahibi Dr.Alb. Hüsamettin Sargın, Danıştay 1.Daire Bşk. Hakim İlyas Arlı, Yargıtay 6.C.D.Bşk. Hakim Erkan Öztürk, Yargıtay 1.C.D. Üyesi Hakim Ali Altınkaya, Ankara Adli Yargı Başkanı Hakim Ramazan Aksan, Ankara C.Başsavcı V. Kemal Demirdön, Ank.8.Ağ.C.Mah.Bşk. Hakim Bahattin Özbaş, Ank.11.Ağ.C.Mah.Bşk.Hakim Tayyar Köksal, Cemiyet Kurucular Kurulu Üyesi Genel Muhasip TİGEM Gnl.Md. Mehmet Taşan, Orman E.Gnl.Md. Mustafa Kurtulmuşlu, Em.Md.İrfan Bayar, Cemiyet Yön.Kur.Üyesi Türk Dünyası Uzmanı Doç.Dr. Kürşad Zorlu, Dugu Havacılık A.Ş. Yön.Kur.Bşk. İşadamı ,Mehmet Şen, Aynes Gnl.Md. Ali Öztürk, İşadamı Mehmet Çiftçi, İşadamı Selehattin Çelikbaş, İşadamı Ankara Arıcılar Bir.Bşk. İşadamı Selçuk Solmaz, İşadamı Haydar Meral, İşadamı Mustafa Hoşgör, Cemiyet Genel Sekreteri Mustafa Karapınar,Cemiyet Gnl.Dek.Yrd. Nahide Berker, Artvin Tarımsal.Kal.Koop.Bşk. İbrahim Aydın, Bakanlık Özl.Klm.Md. Selman Ertürk, Bakanlık Basın Müş. Mustafa Sağer katıldı.

YANKI (2) YANKI (3) YANKI (4) YANKI (5) YANKI (6) YANKI (7) YANKI (8) YANKI (9) YANKI (10) YANKI (11) YANKI (12) YANKI (13) YANKI (14) YANKI (15) YANKI (16) YANKI (17) YANKI (18) YANKI (19) YANKI (20) YANKI (21) YANKI (22) YANKI (23) YANKI (24)

Categorised in: Genel