01

GENEL BAŞKANIMIZ YAVUZ KAYA’NIN MUTLU GÜNÜ

Haziran 26, 2022 3:08 pm
**ŞAHİTLER SALONA SIĞMADI**
Yankı Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı – Basın Yayın ve Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Yavuz Kaya’nın kızı Ülkü Elif KAYA ve Albay Yusuf DEMİRCİ’nin oğlu Kenan Tuğkan DEMİRCİ; Siyaset, Yargı, Bürokrasi ve Akademisyenlerin katıldığı ve Salona sığmayan, otuz şahitli nikah töreni ile dünya evine girdi.
TUSAŞ’ın “Milli Helikopter Projesinde” görev alan, genç mühendis çiftin nikah şahitliğini;
Yargıtay Başkanı Hakim Mehmet Akarca, İçişleri E. Bakanı Abdülkadir Aksu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Mansur Yavaş, Kazakistan Büyükelçisi Yerkebulan Sapiyev, Orman ve Su işleri E. Bakanı Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Adalet E. Bakanı Oltan Sungurlu, Orman E. Bakanı Hasan Ekinci, TBMM Plan ve Bütçe Kom. Bşk. Kalkınma E. Bakanı Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, Enerji ve Tabii Kaynaklar E. Bakanı Zeki Çakan, Enerji ve Tabii Kaynaklar E. Bakanı Prof. Dr. Ziya Aktaş, Sanayi E. Bakanı Ali Coşkun, Vali Amir Çiçek, Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, Samsun Milletvekili İrfan Demiralp, Yargıtay 1. Başkan Vekili ve Ceza Genel Kurulu Başkanı Hakim Eyüp Yeşil, Yargıtay Başkan 1. Vekili ve Hukuk Genel Kurulu Başkanı Hakim Adem Albayrak, Ankara Bölge Adliye Mahkemeleri Başkanı Hakim Ramazan Aksan, Gazi Üniversitesi
Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, Ankara Üniversitesi Huk. Fak. Dekanı Prof. Dr. Muharrem Özen, Danıştay 1. Daire Başkanı İlyas Arlı, Danıştay 8. Daire Başkanı Yüksel Öztürk, TSK Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü Tümg. Sadık Piyade, Tümg. Orhan Turfan, Albay Bedrettin Çakmakgil ve Ergün İşgör yaptı.
Nikah töreninden önce; Prof. Dr. Orhan Arslan’ın İslamda Nikah ve faziletleri konuşması, bütün davetlilerin ilgisine mazhar oldu.
Nikah töreni ise; YARGITAY Başkanı Hakim Mehmet Akarca’nın nasihatleri çok çarpıcı ve etkiliydi.
Nikah ve Düğün hayırlı olsun dilekleri ve tarafların coşkusuyla son buldu.
01 02 03 04 05 05+ 06 07 08 09 10 11 11+ 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Categorised in: Genel