DSC_0064+

BYGC VE YANKI DERGİSİ’NDEN ATILIM ÜNİVERSİTESİ’NDE İFTAR YEMEĞİ

Ağustos 1, 2014 4:21 pm

Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti ve Yankı Dergisi’nin  geçtiğimiz günlerde Atılım Üniversitesi’nde ve Dedeman Otel’de gerçekleştirdiği geleneksel dostluk yemekleriyle önemli isimleri aynı çatı altında buluşturdu.

 

Eski Başbakanlardan Yıldırım Akbulut, İçişleri Eski Bakanı ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu, Ak Parti Adana Manisa Milletvekili Doç.Dr. Selçuk Özdağ, Samsun Milletvekili  da katıldığı yemeklerde, siyasetten bürokrasiye, yargı camiasından akademisyenlere, sivil toplum örgütlerinden basın camiası ve iş dünyasına kadar pek çok kesimin önde gelen isimleri bir araya geldi. Türk Sanat Müziği’nin değerli sesi Safiye Soyman ile Faik Öztürk seslendirdiği şarkılar ile Yankı Dostluk gecesine renk kattı.

 

Türk basınında 44. yılını doldurmanın onurunu yaşayan Yankı, düzenlediği dostluk yemeklerinde başta Ankara olmak üzere Türkiye’nin önemli isimlerini bir araya getirdi. Artık geleneksel hale gelen yemeklerde Yankı Dergisi İmtiyaz Sahibi ve Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yavuz Kaya yaptığı konuşmada dostluğun, birlik ve beraberliğin önemini vurguladı. Yankı Dergisi İmtiyaz Sahibi Yavuz Kaya’nın yaptığı konuşmadan satırbaşları…

 

“Sayın Başbakanım, Sayın Bakanlarım, Milletvekillerim, Sayın Müsteşarlarım, Genel Müdürlerim, Türk Yargısının değerli temsilcileri, değerli hocalarım, Basın Yayın ve Gazeteciler cemiyetinin değerli üyeleri,  hanımefendiler, beyefendiler, saygıdeğer misafirler değerli dostlar, dünyanın en güzel günü dostların beraber olduğu günmüş. Efendim teşriflerinizle bizleri onurlandırdınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor ve şükranlarımı arz ediyorum. Şerefler verdiniz.

 

Sayın Başbakanım, saygıdeğer misafirler kıymetli dostlar. Dostlukların oluşturduğu bu manevi atmosferde beraber olmak gerçekten çok güzel. Dostların hasret giderdiği geleneksel Yankı akşamlarından birinde daha beraberiz. Aramıza yeni dostların da katıldığını görmek ayrıca çok mutluluk verici… İnsanı yaşat ki devlet yaşasın ülküsünü ancak milletçe dost olarak, dostluklar kurarak yaşatabiliriz. Ankara dost olmazsa Türkiye dost olmaz. Türkiye dost olmazsa Dünya dost olmaz. Bir avuç menfaat uğruna dünyamızı yakanların ve zehirleyenlerin panzehri sevgi ve saygının temeli olan dostluklardır. Mevlana; dostlarınızı sık sık arayın ve ziyaret edin, çünkü üzerinde yürünmeyen yollar diken tutar diyor. Bizler de bu yolda yürümeye çalışmaktayız. Makamlar mevkiler gelir geçer, ancak dostlarınız sizinle beraber gelir. Dostluklar, Önyargıyı hoşgörüye, mutsuzluğu ise memnuniyete dönüştürür. Ayrı olduklarında insanları birlikte tutan çok güzel bir duygudur.

 

Kaya, Atılım Üniversitesi’ndeki yemekte ise üniversitenin öneminden ve yaptığı hizmetlerden de bahsetti: “Bugün çok güzel bir üniversiteye misafiriz. Biliyorsunuz Atılım Üniversitesinin başarıları ülke sınırlarını aşmıştır. Bu da bizleri gururlandırmakta ve göğsümüzü kabartmaktadır. Bir ülkenin gelişmesi, kalkınması ve medeniyet basamaklarından emin adımlarla çıkabilmesi için, en önemli unsurların başında o ülkenin müteşebbisleri gelir. Bu önemli üniversiteyi ve bu mükemmel işletmeyi ülkemize kazandıran, binlerce çalışanın, öğretim üyesinin,  Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora öğrencilerimizin sorumluluğunu üstlenen Atılım Üniversitesi Mütevelli heyeti başkanı Yalçın Zaim beyefendiye ve rektörümüz Prof.Dr. Abdürrahim Özgenoğlu hocamıza ve onların şahsında bütün Atılım ailesine teşekkür ediyoruz. “

 

“Saygıdeğer misafirler, kıymetli dostlar, Yüce Allah’tan barış, dostluk, hoşgörü ve istikrar içerisinde bir Türk İslam dünyası niyaz ediyor, en kötü günlerinizin dostlarınızla ve sevdiklerinizle beraber bayram tadında olmasını diliyor ve hepinizi saygıyla selamlıyorum.”

 

 

Atılım Üniversitesi ve Dedeman Otel’de  gerçekleşen yemeğe: E. Başbakan Yıldırım Akbulut, İçişleri E. Bakanı Abdulkadir Aksu, AK Parti Manisa Milletvekili Doç.Dr. Selçuk Özdağ, Başbakanlık E. Müsteşar Ankara E. Milletvekili Birkan Erdal, E. Milletvekili Dr. Mesut Türker, E. Milletvekili İrfan Demiralp, Atılım Üni. Rektörü Prof.Dr. Abdurrahman Özgenoğlu, Atılım Üni. Rektör Yrd. Prof.Dr. Hasan Akay, Atılım Üni. Gnl.Skt. Aziz Şeren, Gazi Üni. Eğitim Fak.Böl.Bşk. Prof.Dr. Musa Yıldız, Samsun Platformu Başkanı Prof. Dr. Orhan Arslan, Gazi Üni. Rektör Danışmanı Prof.Dr. Emin Kuru, Yargıtay 6. Hukuk Daire Başkanı Hk. Lütfü Tombalaoğlu, Yargıtay 3. Ceza Dairesi Üyesi Hk. Hakkı Manav, Yargıtay 12. C.D. Üyesi Mehmet Berber, Yargıtay 11. Ceza Dairesi Hk. Hüseyin Boyrazoğlu, Yargıtay 15. C.D Hk. Şakir Aktı, Ank.C.Başsavcı Vekili Kemal Demirdön, C.Başsavcı Vek.Murat Esen, 1. Ağır Ceza Bşk. Hk. Tekman Savaş Nemli, 2. Ağır Ceza Bşk. Hk. Hüseyin Karamanoğlu, 3. Ağır Ceza Bşk. Hk. Ali Altınkaya, 4. Ağ.Ceza Bşk. Hk. Hayrettin Türe, 3.As.Hukuk Hk. Vedat Yıldırım, 13.Ağır Ceza Bşk. Tayyar Köksal, Fikri ve Sınai Haklar Mahkemesi Hk. Mevlüt Başaran, 13.As.Hukuk Hk. İsmail Ulukul, Adana Ağır Ceza M.Bşk.İsmail Ademoğlu, 1.Sulh Ceza Hk.Hayri Keskin, 7.Aile Mah.Hk. Sedat Demirtaş, C.Savcısı Halis Özmen, C.Savcısı Habip Mete Vural, C.Savcısı Ahmet Gökay Aktaş, Yargıtay C.Savcısı Özkan Balcı, Manisa Barosu Yayın Kurulu Bşk. Ve Manisa Gündem Gazetesi Köşe Yazarı Av. Ümit Rona, Şeker Fab. Genel Md. Azmi Aksu, Tapu Kadastro Gnl.Md. Davut Güney, MTA Gnl.Md.Yrd. Hayrullah Dağıstan, Tapu Kadastro Gnl.Md.Yrd. Burak Keser, Tapu Kadastro Gnl.Md.Yrd.Gökhan Kanal, Çevre ve Şehircilik Bak.Gnl.Md.Yrd. Hüseyin Dilaver, Sümer Holding E.Yön.Kur.Bşk. Kadir Kanat, Sayıştay Üyesi Feramuz Üstünoğlu, Vergi Müfettişleri Grup Başkanı Kadir Şahin, Vergi Müfettişi Rafet Güraslan, Borçka Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Prokon-Ekon Holding Yön.Kur.Bşk. İsmail Salıcı, TMO Fındık İşleri D.Bşk Mustafa Bahar, Başbakanlık Müşaviri Mehmet Biler, Sanayi Bak.Teftiş Kurulu E.Bşk. Ferhat Gül, SGK Tek.İş Gelş.D.Bşk Aydın Kurnaz, Em.Gnl.Md.Trafik Şb.D.Bşk.Yrd. Muharrem Susuz, Emekli Astsubaylar Der. Hasan Kaya, Emekli Astsubaylar Der. Gnl.Bşk. Ahmet Keser, Emekli Astsubaylar Der. Gnl.Bşk.Yrd.Tamer Yılmaz, Emekli Astsubaylar Der. Gl.Bşk.Yrd.Fikret Parlak, Orman Gnl.Md.Şb.Md. Hasan Uğur, TEDGEM E.Gnl.Md.Nazım Yüksel, Samsunlu iş adamı Hasan Dilaver, Em.Din görevlisi Cemal Sancak, Kamil Koç, Başbakanlık Acil Afet İş.D.Bşk. Mustafa Esin, Emn.Md. Mehmet Esin, Gazeteci Hüseyin Kocabıyık, Gazeteci Adnan Süer, Av. Mustafa Ceylan, Dr. Şahap İnmez, Gazeteci Mustafa Karapınar, TRT Yönetmen Ergin Erenoğlu, SGK TV Gnl.Yay.Yön.Serkan Düzgün, Gazeteci Ülkü Bozkurt Meriç, Gazeteci Mehmet Göktürk, Gazeteci Emin Pazarcı, Av.Hakan Çam, Nahide Berker, Gazeteci Erol Kayhan, Haydar Meral, Selahattin Çelikbaş, çeşitli STK üyeleri, iş adamları katıldı

Categorised in: Genel