01

TFF BAŞKANI NİHAT ÖZDEMİR İLE SPOR VE SANAT GECESİ

Temmuz 14, 2020 5:56 pm
Cemiyetimiz spor ve iş dünyasının önemli ismi LİMAK Holding Yön.Kur.Bşk ve TFF Başkanı Nihat Özdemir’i ve LİMAK Holding Yön.Kur.Bşk.Yrd. Sezai Bacaksız’ı ağırladı.
Türk Sporunun dünü, bugüne ve geleceği hakkında önemli bilgiler Paylaşan Özdemir; “Öncelikle Türkiye’nin önemli isimlerini bir araya getirmenin çok zor bir iş olduğunu söylemeliyim. Bu, ancak gönülden yapılan ve büyük fedakârlıklar gerektiren meşakkatli bir organizasyondur. Bu yüzden Değerli Yavuz Kaya Başkanımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.
Yankı Dergisi Yön.Kur.Bşk. – Basın Yayın ve Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı

Yavuz Kaya

, “Bugün çok özel bir akşam. 1976 yılından beri İnşaat, turizm, çimento, altyapı, üstyapı ve enerji havacılık ve gıda alanlarında başarıları Ülke sınırlarını aşan, Devletin yükünü alan, Katma değer üreten, istihdam yaratan ve muhteşem hizmetleriyle Ülkemizin Gururu olan LİMAK HOLDİNG’in Başkanını ve TFF’nin Başkanını ağırlıyoruz. İnanıyoruz ki; kendisinden çok güzel şeyler dinleyeceğiz.” Dedi.

Sohbet sonrası Türk Sanat Müziği Sanatçısı

Umut Akyurek

Akyurek, Türk Halk Müziği Sanatçısı

Oktay Ertuğrul

ve gecenin sürprizi Türk Halk Müziği Sanatçısı Bedri Ayseli keyifli bir Türk Müziği dinletisi sergilediler.

Yargıtay 1.C.D.Bşk. Ali Altınkaya okuduğu şiirle, TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun ‘Mihriban’ ve Em.Md. İrfan Bayar ise ‘Dönülmez Akşamın Ufkundayız’ isimli eserleri okuyarak geceye renk kattılar.
Günün hatırası olarak tebrik plaketini Yankı Dergisi Yön.Kur.Bşk. – Basın Yayın ve Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Yavuz Kaya ve İçişleri E.Bakanı Abdülkadir Aksu takdim ettiler.
Ziyarete katılanlar ise şöyle oluştu: İçişleri E.Bakanı Abdülkadir Aksu, Vali Amir Çiçek, LİMAK Yön.Kur.Bşk. Yrd. Sezai Bacaksız, TCDD Genel Müdürü Ali Ihsan Uygun, Ankara Ün. Huk. Fak. Dekanı Prof.Dr. Muharrem Özen, Prof.Dr. Haydar Çakmak, ODTÜ Rektör Dan. Prof.Dr. Oğuzhan Hasançelebi, ODTÜ Rektörr Dan. Prof.Dr. Ahmet Yozgatlıgil, Yargıtay 1.Ceza D.Bşk. Hakim Ali Altınkaya, Yargıtay 6.Huk.D.Bşk.Erkan Öztürk, Yargıtay 1. C. D. Üy. Hakim İbrahim Temir, BAM 15.Hukuk D.Bşk. Mithat Ceran, BAM 8.Huk.D.Bşk. Hakim İzzet Yeşilkaya , BAM 25.Huk. D.Bşk. Hakim Vedat Yıldırım, Ankara 8.Ağ.C.M.Bşk Hakim Bahattin Özbaş, Ank. 11. Ağ.C.Mah.Bşk. Hakim Tayyar Köksal, Ank. 25. Ağır C. Mah. Başkanı Hakim Abdullah Tanrıkulu, Ankara 8.Ağ.C.M. Üyesi Alp Arslan , Ankara C. Savcısı Ayhan Ay, Hakim Üzehir Termeli, Milli Savunma Bak. ANT Kurumu Başkanı Arif Koyuncu, Basın Yayın ve Gazeteciler Cemiyeti Gnl.Sekreteri Em.Md. Irfan Bayar , TİGEM E. Gnl.Md. Mehmet Taşan , İşadamı Besim Kaya Artvin Borçka Uğur Köyü Muhtarı İbrahim Aydın, İşadamı Ahmet Yasin Özmen İşadamı Sefer Lazoğlu.
01 02 03 09 DSC_5113 DSC_5122

Categorised in: Genel