0001 (9)

YARGITAY C. BAŞSAVCISI MEHMET AKARCA’YA ZİYARET

Temmuz 15, 2020 2:57 pm
Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti ve Yankı Dostluk Platformu Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Yankı Dostlarına yakın ilgi gösteren Başsavcı Akarca: “ Böyle güzide insanlardan oluşan bir heyeti ağırlamaktan şeref duydum. Çünkü dostluk adına yapılan her şey çok önemlidir. Dostluk adına bizleri bir araya getiren Genel Başkan Yavuz Beye de ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.
Program,Prof.Dr. Orhan Arslan’ın dostluk üzerine yaptığı konuşma ile devam etti. Arslan; “Yavuz Bey’in yaptığı işin önemini ne kadar anlatsak azdır. İnsanları bir araya getirmek hem zor hem de çok önemli bir iştir.” dedi. Yankı Dergisi Yön. Kur. Bşk. Ve Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Yavuz Kaya konuşmasında ise şunları söyledi: “Dünyamızı yaşanabilir kılan tek şey, sevgi ve saygının temeli olan dostluklardır. Bizler her daim dostlarımızı seveceğiz ve onlarla övüneceğiz” dedi.
Ziyaret katılanlar ise şöyle oluştu:
İçişleri E. Bakanı Abdülkadir Aksu, Ahmet Yesevi Ün. Müt.Hey.Bşk. Prof.Dr. Musa Yıldız, Byg Cemiyeti Yüksek Onur Kurulu Başkanı ve Samsun Platformu Başkanı Prof.Dr. Orhan Arslan , Ankara Ü. Hukuk Fak. Dekanı Prof.Dr. Muharrem Özen, Bozok Ün. İİBF Dekanı BYG Cemiyeti Gnl.Bşk.Yrd. Prof.Dr. Kürşad Zorlu , Yargıtay 1. Başkan Vekili/ Huk. Gnl. Kur. Bşk. Hakim Mehmet Kürtül, Yargıtay C. Başsavcı V. Halil Adıgüzel, Yargıtay 1.C.D.Bşk. Hakim Ali Altınkaya, Yargıtay 16. C. D. Bşk. Hakim Eyüp Yeşil, Yargıtay C. Savcısı Hayrettin Türe, Ankara C. Savcısı Ayhan Ay, Hakim Üzeyir TC Üzeyir Termeli, Antalya Gazipaşa Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Eda Gökçek, MEB E. Müsteşar Yrd. Zübeyr Yılmaz, Sayıştay Onursal Başkanı Nurşen Yapıcı, BYGC Gnl.Bşk.Yrd. Nahide Berker , BYG Cem. Gnl.Bşk. Yrd. TİGEM E. Gnl.Md. Mehmet Taşan, İş İnsanı Adil Yavuzel , İş İnsanı Servet Kaya , İş İnsanı Onur Günaydın , Hacettepe Ün. Huk.Fak.Öğ. Alparslan Kaya.
Ziyaret Plaket Takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.
0001 (2) 0001 (4) 0001 (6) 0001 (7) 0001 (9) 0001 (12)

Categorised in: Genel