TRT GENEL MÜDÜRÜ FATİH KAYA MEHMET ZAHİD BOYACI YANKI DERGİSİ

TRT GENEL MÜDÜRÜ PROF.DR. MEHMET ZAHİD SOBACI’YA ZİYARET

Haziran 8, 2022 10:07 pm
Basın Yayın ve Gazeteciler Cemiyeti, TRT Genel Müdürü Prof.Dr. Mehmet Zahid Sobacı’ya ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu. Programın takdim ve sunumunu YANKI Dergisi Yazı İşleri Müdürü Fatih Kaya yaptı.
Prof.Dr. Orhan Arslan ‘Dostluk’ kavramı üzerine yaptığı konuşmada; insanların, birlik ve beraberlik içinde birbirini severek kurdukları dostluklarla mutluluğu bulacağını vurguladı.
TRT Genel Müdürlüğü görevini üstlenen Prof.Dr. Mehmed Zahid Sobacı’yaı tebrik eden Yankı Dergisi Yön.Kur.Bşk. ve Basın-Yayın ve Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Yavuz Kaya yaptığı konuşmada: “YANKI; Bir Yayın organı olmanın yanı sıra; Dostları buluşturan ve dostluk kapıları oluşturan misyonuna devam etmektedir. Bir avuç menfaat uğruna dünyamızı yakanların ve zehirleyenlerin panzehiri İnanınki dostluktur. Yaşatılan dostluklardır. Dostluklar; sevgidir, barıştır, Cenab’ı Allah’ın rızasıdır ve iki cihan zenginliğidir. Dostluklar; düşmanlığı bile anlayışa, endişeleri hoşgörüye, ilgisizliği ise memnuniyete dönüştürür.
Ülkemize hizmet eden ve Türk Bayrağı’na rüzgar olanları, selamlamaya geldik. Kenetlenmek ve lider ülke olmak, öncelikli milli ülkümüz ve mecburiyetimizdir. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bölünmez bütünlüğü içerisinde, ülkemizi güçlü ve mutlu görmek en büyük arzumuzdur.” Dedi.
*YANKI’dan Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına Önemli Destek*
Ziyarette, YANKI Dostluk Platformu, TSKGV’nin kamu spotlarının TRT ekranlarında daha fazla yer alması sözünü TRT Genel Müdürü Prof.Dr.Mehmet Zahid Sobacı’dan aldı. TSKGV Genel Müdürü Tümg. Sadık Piyade canlı bağlantı ile toplantıya katıldı. Piyade; “YANKI Dostluk Platformuna ne kadar teşekkür etsek azdır. Platform, çok önemli bir misyon üstleniyor. Vakfımıza hiçbir zaman desteklerini eksik etmiyor. Ben de bu gönül platformunun bir parçası olmaktan onur duyuyorum.” Dedi.
TRT Genel Müdürü Prof.Dr. Mehmet Zahid Sobacı ise yatığı teşekkür konuşmasında şunları ifade etti: “YANKI Dostluk Platformunun kıymetli üyeleri; öncelikle hoş geldiniz diyorum. TRT çatısı altında böyle değerli bir heyeti ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğumu da ifade etmek istiyorum. Bu ziyaretin benim açından mutlak bir istişare platformuna dönüştüğünü ve kıymetli fikirleri, önerileri toplayabilmenin bir vesilesi olduğunu söylemek istiyorum.” Dedi.
Ziyarete katılanlar ise şöyle oluştu: İçişleri E. Bakanı Abdülkadir AKSU, 15 Temmuz Kahramanı Muğla Valisi Amir Çiçek, Samsun Platformu Başkanı Prof.Dr. Orhan Arslan, Çalışma Bak. E. Müsteşarı Mahmut Özbay, Yargıtay Ceza Gnl.Kur. Ü. Hakim Murat Esen, Ankara Bölge Adliye Mahkemeleri Başkanı Hakim Ramazan Aksan, Ankara BAM D. Bşk. Hakim İzzet Yeşilkaya, Sayıştay Daire Bşk. Nurşen Yapıcı, Ağır C. Mah. Bşk. Hakim Bahattin Özbaş, Ağ.C.Mah.Bşk. Hakim Abdullah Tanrıkulu, Hakim Üzeyir Termeli, TİGEM Gnl.Md., B.Y. Gazeteciler cemiyeti Gnl.Bşk.Yrd. Mehmet Taşan, Sanayi Bak.Teftiş KurBşk. Ferhat Gül, Miili Eğitim Bak. D. Bşk. Şadi Keskin, TCDD D.Bşk. Rıza Sağlam, TRT Yay.Den.Kur.Bşk. ve BY Gazeteciler Cemiyeti Disiplin Kur.Bşk. Kudret Doğandemir, TRT Müzik Dairesi’nden Övgü Köksal ve Hacettepe Huk.Fak.Öğ. Alparslan Kaya.
Ziyaret, plaket takdimi, hatıra fotoğrafı çekimi ve en kıza zamanda tekrar bir araya gelme isteğiyle son buldu.
TRT GENEL MÜDÜRÜ FATİH KAYA MEHMET ZAHİD BOYACI (2) TRT GENEL MÜDÜRÜ FATİH KAYA MEHMET ZAHİD BOYACI (3) TRT GENEL MÜDÜRÜ FATİH KAYA MEHMET ZAHİD BOYACI (4) TRT GENEL MÜDÜRÜ FATİH KAYA MEHMET ZAHİD BOYACI YANKI DERGİSİ

Categorised in: Genel